*Mestre arrosser*


 Cada lloc té la seva cuina pròpia que passa de mares a filles i fills, cada poble, per petit que siga té la seva especialitat, la cuina autòctona a cada racó on vages pot ser una veritable meravella, alguns plats arriben a fama internacional.

Viatjant, de taula a taula, tenim cultura per avorrir, després hi haurà plats que ens agraden més que altres, però tots tenen el seu sentit peculiar.

Cuineres i cuiners hi ha per tot arreu i alguns ens ensenyen els seus secrets, guardats generació rere generació. 

Aquí en aquesta zona que és lloc d'arrossos, hi ha savis mestres arrossers, però jo, que he cuinat molt, tinc el secret per antonomàsia perquè l'arròs estiga perfecte i quede al punt proper a la glòria, aquest secret és que cuine algú que sàpiga.

No puc contar res mes perquè vaig a menjar un plat d’arros que va sobrar de la paella d’ahir.

*B.M.*

Comentarios

Entradas populares de este blog

*Huidas*

*Nules News, 2*

*Camposanto*