*Sant Sostenes* (Valencià)


 *San Sostenes*

-Escolta, no ho digues aixina, que sona malament.

-Ho he dit de totes les maneres possibles, ho saps, jo ho escric i tu al final ho corregeixes, si ho veuen set o setanta-set m'és igual.

-El fet és que ara, perquè dimarts que ve, vint-i-vuit de novembre, van els de la Conferència Episcopal a Roma; a calçocagao perquè són uns meapil·les; correquemecago, van al mandat del Papa Francesc i escassament fa unes hores han aprovat un manifest contra la pederàstia, que porten practicant segles i, diuen que a més que indemnitzaran les víctimes dels seus abusos, encara que no hi hagi sentència judicial pel mig. Això és com el llest, que dimiteix una estona abans que el facin fora i damunt es creu llest. I el Papa per congraciar-se amb el món hauria, un cop reunits allà els bisbes i la resta de tropa, hauria, dic, destituir-los, dessacralitzar-los i secularitzar-los i, en aquest mateix acte anomenar dones sacerdotesses, perquè aquell mateix dia és Sant Sostenes, no és broma -igual ho he accentuat malament- anomenar-los, dic, sacerdotesses i bisbes i arquebisbes.

-Creus que no ho farien millor que la banda de uelos caducs, mestres de les seves teologies particulars i místics de pacotilla?

-Jo penso que sí, que les dones posarien ordre i claredat.

Menys Te Deums i més proximitat als joves, als pobres i exemplaritzar amb l'austeritat i la lluita contra les guerres!

A la mier…cols.

Vinga… Corregeix… i Publica… i si et ve de gust, dibuixa unes creuetes.


-Escolta, i tu no prengues més del que estigues prenent…

¡A la teva mare que va!

*B.M.*

Comentarios

Entradas populares de este blog

*Huidas*

*Nules News, 2*

*Camposanto*